В Івано-Франківську виявили двох крадіїв металу та один незаконний металопункт

Співробітники міліції обласного центру Прикарпаття завдали на минулому тижні відчутного удару по івано-франківським крадіям металу.

Про це розповів в ході оперативної наради у Івано-Франківського міського голови заступник начальника міського відділу внутрішніх справ підполковник міліції Валентин Данилюк.

З його слів, за минулий тиждень івано-франківськими міліціонерами було викрито двох викрадачів металевих виробів та один нелегальний пункт прийому металобрухту.

Так, в ході оперативно-профілактичного відпрацювання міста на вулиці Пасічній, поблизу магазину “Олімп”, в поле зору правоохоронців потрапив один з мешканців обласного центру. Чоловік ніс у руках металеву урну, яку планував реалізувати у пункті прийому металобрухту. Як стверджує пан Данилюк, чоловіка було затримано і притягнено до адміністративної відповідальності, урну - вилучено. Стосовно ще одного любителя “легкої наживи” - мешканця приміського села Хриплин – міліціонерами розпочато кримінальне провадження. Чоловіка було упіймано після того, як він викрав у своїх односельців алюмінієву сітку та два алюмінієвих бідони, які також планував здати на брухт.

В свою чергу в одному з розташованих на вулиці Ясінських в обласному центрі гаражів гаражно-будівельного кооперативу № 11 правоохоронці виявили підпільний пункт прийому металобрухту, який функціонував без будь-яких документів. За словами підполковника Данилюка, інформацію за даним фактом внесено до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань. В даний час правоохоронці працюють над встановленням осіб як людини, що здійснювала прийом металу, так і власника гаражу.
Автор: Сергій БІЛИЙ